Otse põhisisu juurde

Postitused

Kuvatud on kuupäeva oktoober, 2024 postitused

Teatekross Kärlal

 3. oktoobril toimus Saare maakonna koolidevaheline teatekross Kärla Tervisepargis.  Meie kooli tublid jooksjad saavutasid teatekrossil kaks poodiumikohta. Foto: Andre Anis 1.- 3. klasside arvestuses saavutati III koht, võistkonda kuulusid: Lenna Armuand (1.kl), Mikk Mets (1.kl), Amina Järveots (1.kl), Markus Aadussoo (2.kl), Natali Tamm (3.kl) ja Markus Aadussoo (3.kl). Foto: Andre Anis 7.- 9. klasside seas saavutati II koht, võistkonda kuulusid: Sandra Aadussoo (7.kl), Andri Aadussoo (7.kl), Liisi Aadussoo (8.kl), Mathias Kukk (8.kl), Merilin Kippak (8.kl) ja Oskar Õunpuu (8.kl). Palju õnne! Tublid olid ka keskmise vanuseastme jooksjad, kes saavutasid 4.-6. klasside seas V koha. Aitäh kehalise õpetajale Andre Anisele.

Salme kooli õpetajate päev 2024

Eestis tähistatakse õpetajate päeva 5. oktoobril. Õpetajate päev on tähtpäev, mis on ellu kutsutud õpetaja ameti väärtustamiseks.  Reedel, 4. oktoobril toimus Salme koolis õpetajate päev.  Foto: Andre Anis Õpetajate päev algas hommikul kell 8.00 aktusega, kus Salme kooli direktor Kalmer Poopuu andis võimu üle uuele direktorile Sass Kiilile. Peale seda algasid tunnid.  Foto: Andre Anis Algklasside õpetajad olid Härri, Alar, Romet ja Kristjan.  Inglise keelt õpetas Herko, muusikaõpetaja oli Otto, bioloogiat ja loodusõpetust andis Sandra, Sass andis ajalugu ja Argo õpetas vene keelt ja matemaatikat. Foto: Andre Anis Esmaspäevasel kogunemisel tänas 9. klass õpetajaid ning jagasid kõikidega oma mõtteid, kuidas oli olla õpetaja.

Õpilasesinduse valimised 2024

 27. septembril toimusid meie koolis õpilasesinduse valimised. Oma kandidatuuri oli üles seadnud 21 õpilast. Kandideerida said 4. - 9. klassi õpilased ning kandideerimine oli vabatahtlik. Kandidaadid tegid kõik plakati, kus nad kirjutasid, miks nad soovivad õpilasesindusse kandideerida ning mida nemad soovivad praeguses koolielus muuta.  Plakatid olid kooli stendil üle nädala, kus kõik soovijad said nendega tutvuda .  Foto: Liis Kaal 60 õpilast said tulla ja anda oma hääle sellele õpilasele, keda tema soovis õpilasesinduses näha. Valimas käis 45 õpilast. Puudusid koolist või ei soovinud valida 15 noort. Õpilasesinduse põhimääruses on kirjas, et Salme kooli õpilasesindus on 9-liikmeline. Kui hääled olid kõik kokku loetud, siis selgus, kes olid saanud piisavalt hääli, et õpilasesindusse saada. Piisavalt hääli oli saanud 6 õpilast. 7 õpilast sai sama arvu hääli ning nende õpilaste vahel toimus kordusvalimine, sest kõik 7 kahjuks ei saa õpilasesindusse.  Kordusvalimised toimusid 8. oktoobr