10. märtsil toimus kolmas ehk ka viimane kokkamise töötuba, mille teemaks olid hommikusöögid. Seekord valmistasid õpilased vormi sees omletti.
Foto: Liis Kaal
Foto: Liis Kaal
Kõigepealt said õpilased sinki, paprikat, kurki ning tomateid tükeldada. Ruuben ja Sebastian riivisid juustu.
Seejärel oli aeg munad kaussi panna ning lahti kloppida. Lisati piim, maitseained ning maitseroheline.
Tüdrukud samal ajal tegid valmis salati. Salati sisse pandi kurk, tomat, kapsas, granaatõun ning tehti ka kaste. Õpilased said kätega salati kokku segada. Siis oli aeg omlett vormidesse valada ning iga õpilane sai oma omleti sisse panna niipalju sinki, juustu või paprikat, kui ta tahtis.
Omlett läks 10 minutiks ahju ning seejärel said nad oma omleti ära süüa. Suur aitäh Mariale, kes õpilastega need kolm töötuba läbi viis ning igale klassile ühe toidu valmistamise selgeks õpetas.